Skip to main content

Taxi app laten maken

By 13 mei 2021september 12th, 2021App Design

Taxi App laten maken

Ben je als bedrijf opzoek naar een betaalbare en professionele app oplossing? Met de taxi app bieden wij een alles-in-1 oplossing voor elke taxi onderneming. Zet jezelf op de kaart en bied ritten aan via de app. Geschikt voor al je klanten met een mobiele telefoon.

taxi-app-laten-maken

Hoe werkt de taxi app

Met de taxi app bied je een complete app aan die voor iedereen beschikbaar is in Google Play en de Apple App Store. Zowel klanten als chauffeurs downloaden de app en kunnen direct inloggen via een eigen aangemaakt account.

Als passagier stel je een opstappunt en eindbestemming in en kun je via een druk op de knop opzoek naar een beschikbare chauffeur. Als chauffeur meld je jezelf aan via de app en kun je aangevraagde ritten beheren. Bevind een rit zich in de juiste zone (radius) kun je de aangevraagde rit als chauffeur accepteren. De passagier krijgt een melding en volgt er een bevestiging . De rit kan dan worden uitgevoerd.

De taxi app beheren

Naast de app krijgt elk taxi bedrijf een eigen CMS om alles te kunnen beheren. Zo kun je als admin allerlei zaken instellen in het CMS zoals:

  • Instellen van zones waarin men ritten aanbiedt
  • Instellen van tarieven
  • Beheren van (uit)betalingen
  • Instellen van voertuigen en chauffeurs
  • Toevoegen en aanpassen van content
  • …en heel veel meer

Hiernaast kan men de app geheel vertalen indien er meer talen gewenst zijn in de app. Zo kan men naast Nederlands kiezen voor Engels, Duits, Frans, Arabisch of andere gewenste talen.

Verder kan men oneindig pushberichten sturen naar gebruikers en chauffeurs. Pushberichten zijn handig voor eventuele calamiteiten en  speciale promoties. Deze berichten zijn  direct beschikbaar voor de ontvanger.

Online betalingen doen

Betalen via de app is geen probleem maar kan momenteel enkel via Stripe (credit card). Hiernaast kunnen klanten natuurlijk contant betalen. Op dit moment bieden wij geen mogelijkheid aan via iDeal maar kunnen wij dit eventueel apart voor je inbouwen. Vraag hier gerust na dan zoeken wij dit voor je uit.

Overige

Ben je benieuwd hoe de taxi app en het CMS eruit zien? Wij bieden je graag en geheel vrijblijvend een demo aan om alles uit te proberen. Ben je overtuigd en wil je een taxi app laten maken dan kan deze al met 2 weken beschikbaar zijn in de App Stores.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

© 2021 iMediaStars. Alle Rechten Voorbehouden.